3-4 personer
4 kyllingebrystfiletter(ca 450g)
1 ds aspargssnitter
1/2 hønsebouillonterning
Evt lidt blade fra selleri eller persillerod
50g smør/margarine
4 spsk mel
ca 5dl suppe
1/2 dl piskefløde
salt
12 tarteletter
Kom kyllingbrysterne i en gryde
Tilsæt vand og aspargsvand kog op, fjern evt skum
Tilsæt bouillon og evt bladgrønt
Lad kødet småkoge ca 20 min, til kødet er75grader
Tag kødet op og lad det afkøle
Si suppen
Smelt fedtstof i en gryde
Pisk mel ud i fedtstoffet
Tilsæt suppe ad flere gange
Pisk klumpfri, og kog op efter hver tilsætning af væske
Tilsæt fløde
Smag til med salt
Skær kødet i tern
Kom kødet og aspargsene i sovsen
Rør forsigtigt fyldet i sovsen
Kog sovsen op
Varm tarteletterne i ovnen efter anvisning på pakken
Fordel fyldet i tarteletterne
Tips: er der overskud at fyld, kan det bruges som fyld i butterdejspakker/butterdejsstang.
4 kyllingebrystfiletter(ca 450g)
1 ds aspargssnitter
1/2 hønsebouillonterning
Evt lidt blade fra selleri eller persillerod
50g smør/margarine
4 spsk mel
ca 5dl suppe
1/2 dl piskefløde
salt
12 tarteletter
Kom kyllingbrysterne i en gryde
Tilsæt vand og aspargsvand kog op, fjern evt skum
Tilsæt bouillon og evt bladgrønt
Lad kødet småkoge ca 20 min, til kødet er75grader
Tag kødet op og lad det afkøle
Si suppen
Smelt fedtstof i en gryde
Pisk mel ud i fedtstoffet
Tilsæt suppe ad flere gange
Pisk klumpfri, og kog op efter hver tilsætning af væske
Tilsæt fløde
Smag til med salt
Skær kødet i tern
Kom kødet og aspargsene i sovsen
Rør forsigtigt fyldet i sovsen
Kog sovsen op
Varm tarteletterne i ovnen efter anvisning på pakken
Fordel fyldet i tarteletterne
Tips: er der overskud at fyld, kan det bruges som fyld i butterdejspakker/butterdejsstang.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar