3-4 personer
1,5 L mælk
2 dl grødris
1/1 tsk salt
En klat koldt smør
Sukker smagt til med stødt kanel
Brug en gryde med tyk bund,smør gryden indvendigt med olie eller smør ( grøden brænder ikke så nemt på)
Hæld mælken i gryden og kog op
Drys risene i under omrøring
Lad grøden koge med låg på ved svag varme 45-50 min
Rør jævnligt i grøden
Når grøden er tilpas tyk, røres salt i
Spises med en klat smør og kanelsukker (hvidt sukker smagt til med stødt kanel)
Smager godt med saftevand eller hvidtøl (nisseøl) til
1,5 L mælk
2 dl grødris
1/1 tsk salt
En klat koldt smør
Sukker smagt til med stødt kanel
Brug en gryde med tyk bund,smør gryden indvendigt med olie eller smør ( grøden brænder ikke så nemt på)
Hæld mælken i gryden og kog op
Drys risene i under omrøring
Lad grøden koge med låg på ved svag varme 45-50 min
Rør jævnligt i grøden
Når grøden er tilpas tyk, røres salt i
Spises med en klat smør og kanelsukker (hvidt sukker smagt til med stødt kanel)
Smager godt med saftevand eller hvidtøl (nisseøl) til
Ingen kommentarer:
Send en kommentar