3-4 personer
500g hakket kalv/svinekød
2 revne gulerødder
1-2 tsk hakket persille
2 æg
ca 60 g rasp eller knuste tvebakker
1 tsk groft salt
1/4 tsk groft peber
olie/smør til stegning
Bland kødet med gulerod og persille
Form 3-5 karbonader
Slå æggene ud i en dyb tallerken og pisk dam samen
Bland rasp med salt og peber
Vend karbonaderne først i æg, derefter i rasp
Varm olie og smør op på stegepanden
Når smørret er bruset af, brunes karbonaderne på begge sider ved kraftig varme
Skru ned for varmen og gennemsteg karbonaderne
Karbonaderne er færdige kødsaften er klar
500g hakket kalv/svinekød
2 revne gulerødder
1-2 tsk hakket persille
2 æg
ca 60 g rasp eller knuste tvebakker
1 tsk groft salt
1/4 tsk groft peber
olie/smør til stegning
Bland kødet med gulerod og persille
Form 3-5 karbonader
Slå æggene ud i en dyb tallerken og pisk dam samen
Bland rasp med salt og peber
Vend karbonaderne først i æg, derefter i rasp
Varm olie og smør op på stegepanden
Når smørret er bruset af, brunes karbonaderne på begge sider ved kraftig varme
Skru ned for varmen og gennemsteg karbonaderne
Karbonaderne er færdige kødsaften er klar
Ingen kommentarer:
Send en kommentar