mandag den 29. september 2014

Karbonader

3-4 personer

500-600g hakket svinekød
ca 100 g rasp
salt,peber
Olie og smør eller margarine



Del kødet i 4-8 portioner
Hver portion formes og trykkes sammen til en bolle der trykkes lidt flad
Vend karbonederne i rasp der er tilsat salt og peber
Varm olie på stegepanden , tilsæt smør eller margarine(1/2 olie og 1/2 smør/margarine)
Brun karbonaderne ved kraftig varme på begge sider
Skru ned for varmen, og steg dem ved svag varme ca 5 min på hver side
De er færdige, når man prikker i dem og der kommer klar kødsaft ud

Kan spises med: kartofler, brun sovs og grøntsager eller stuvede ærter og gulerødder

Tips: Bland en kogt moset kartoffel(ca 50g) i kødet, det er med til at gøre karbonaderne mere saftige

Ingen kommentarer:

Send en kommentar