4 personer
1 kg kalkunbryst
Fyld:
250g grofthakkede champignon
4 spsk hakket persille
2 fed presset hvidløg
100g flødeost
2-3 dl vand
1 hønsebouillonterning
100g flødeost til sovs
Svits champignonerne i smør til væden er fordampet
Tilsæt hakket persille og hvidløg
Rør flødeost i
Lad fyldet afkøle
Skær kalkunbrystet halvt igennem på langa
Fordel fyldet på
Luk kalkunbrystet med kødnåle eller bind ufarvet bomuldssnor om
Brun kalkunbrystet på alle sider
Bruges stegegryde hældes vand og bouillonterning ved drys salt og peber over
Læg låg på, lad småkoge ca 45 min
Evt kan kalkunbrystet lægges i et ildfast fad bages i ovnen ved 160° i ca 45 min,
Hæld skyen fra til sovs
Kog skyen op med flødeost
Er sovsen for tynd, rør lidt mel ud i olieeller vand og pisk i, kog sovsen op
Skær kalkunbrystet i skiver
Kan serveres med kartofler og grønt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar