4 personer
4 stk kyllingebryst ferske eller neutralmarineret
8 skiver bacon
Ca 1 håndfuld persille
Ca 4 fed hvidløg
Groft peber
Evt. groft salt
Persille grofthakkes, hvidløg finthakket, lægges i et ildfast fad
Kyllingbrysterne renses for evt sener
2 stk bacon pakkes om hver kyllingbryst
Kyllingbrysterne lægges oven på persille og hvidløg
Krydres med groft peber
Kryder evt med salt
Hæld 1-2 dl hønsebouillon ved( opløs 1 hønsebouillonterning i vandet
Steges i ovn 200° i ca 30 min, til kyllingbrysterne er gennemstegte
Kan spises med: Rød pastasalat eller salat og brød
Tips: Steg ekstra kyllingbryster, køl dem af, skær dem i skiver og brug dem i sandwich
4 stk kyllingebryst ferske eller neutralmarineret
8 skiver bacon
Ca 1 håndfuld persille
Ca 4 fed hvidløg
Groft peber
Evt. groft salt
Persille grofthakkes, hvidløg finthakket, lægges i et ildfast fad
Kyllingbrysterne renses for evt sener
2 stk bacon pakkes om hver kyllingbryst
Kyllingbrysterne lægges oven på persille og hvidløg
Krydres med groft peber
Kryder evt med salt
Hæld 1-2 dl hønsebouillon ved( opløs 1 hønsebouillonterning i vandet
Steges i ovn 200° i ca 30 min, til kyllingbrysterne er gennemstegte
Kan spises med: Rød pastasalat eller salat og brød
Tips: Steg ekstra kyllingbryster, køl dem af, skær dem i skiver og brug dem i sandwich
Ingen kommentarer:
Send en kommentar