3-4 personer
500 g hakket kyllingkød
30 g hvedemel
30 g havregryn
1 æg
125 g fintrevet løg
ca 1-2 dl mælk
ca 1 tsk salt
1/2 tsk sort peber
1/4 tsk stødt spidskommen
1/4 tsk ingefær
1/4 tsk koriander
ca 1 knivspids cayennepeber
ca 1 knivspids garam masala
olie eller andet fedtstof til stegning
Rør kødet med salt, æg, mel,havregryn, løg og kryderier
Tilsæt mælk ad flere gange til farsen har en passende tykkelse
Varm fedtstof på stegepanden
Form farsen til aflange frikadeller,
Steg frikadellerne på begge sider til de er gyldne og gennemstegte
Tips: Form frikadellerne og sæt dem på en bageplade med bagepapir, og steg frikadellerne i ovnen ved 200° i ca 30 min.
500 g hakket kyllingkød
30 g hvedemel
30 g havregryn
1 æg
125 g fintrevet løg
ca 1-2 dl mælk
ca 1 tsk salt
1/2 tsk sort peber
1/4 tsk stødt spidskommen
1/4 tsk ingefær
1/4 tsk koriander
ca 1 knivspids cayennepeber
ca 1 knivspids garam masala
olie eller andet fedtstof til stegning
Rør kødet med salt, æg, mel,havregryn, løg og kryderier
Tilsæt mælk ad flere gange til farsen har en passende tykkelse
Varm fedtstof på stegepanden
Form farsen til aflange frikadeller,
Steg frikadellerne på begge sider til de er gyldne og gennemstegte
Tips: Form frikadellerne og sæt dem på en bageplade med bagepapir, og steg frikadellerne i ovnen ved 200° i ca 30 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar