onsdag den 1. oktober 2014

Kartoffelæggekage

3-4 personer

300g kartofler i små tern
ca 100 g hakket løg
2 fed hvidløg  presset
6 æg
2 dl mælk
1 spsk mel
1 tsk salt
peber
ca 125 g bacon i skiver
Frisk klippet purløg

Steg bacon skiverne gyldne, læg dem på fedtsugende papie
kom kartoffelterneme ned i baconfedtet, og steg dem næsten møre
Tilsæt løg og hvidløg, steg blandingen mør
Pisk æg, salt, peber, mel og mælk sammen
Hæld æggeblandingen over kartoflerne
Skub i begyndelsen forsigtigt i æggemassen
Steg ca 25 min vedsvag varme(læg evt låg på stegepanden)
Æggekagen er færdig når den er stivnet
Læg baconstykkerne på æggekagen og drys purløg over

Tips: brug kartofler der er kogte i forvejen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar