3-4 personer
500g hakket oksekød
1 løg i tern
1-2 groftrevet gulerod
Groftrevet selleri eller persillerod
Hakkede champignon
Peberfrugt i tern
4 fed hvidløg
2 oksebouillonterninger
1 tsk brun farin
Peber, karry,paprika,chilli,rosmarin,oregano, basilikum
1 ds hakkede tomater
1 ds tomatkoncentrat(70g)
Brun kødet på panden og hæld det over i en gryde
Brun derefter løg,champignon og peberfrugt og hæld det over i gryden
Tilsæt gulerod, selleri, hk. tomat, tomatkonc og lidt vand
Tilsæt salt, peber, paprika, karry, chilli, farin og rosmarin
Lad retten småkoge under låg 1 time
Tilsæt oregano og basilikum(gerne friske krydderurter) lad igen koge 15 min
Er sovsen for tynd, så rør lidt mel sammen med lidt olie og rør i
Sovsen skal koges op efter melet er kommet i
Kog pasta til
Tips: lav en ekstra portion,som er god til lasagne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar