lørdag den 13. september 2014

Mors kødsovs

3-4 personer

500g hakket oksekød 
1 løg i tern
1-2 groftrevet gulerod
 
Groftrevet selleri eller persillerod 
Hakkede champignon 
Peberfrugt i tern 
4 fed hvidløg 
2 oksebouillonterninger
 
1 tsk brun farin
 
Peber, karry,paprika,chilli,rosmarin,oregano, basilikum 
1 ds hakkede tomater 
1 ds tomatkoncentrat(70g)


Brun kødet på panden og hæld det over i en gryde 
Brun derefter løg,champignon og peberfrugt og hæld det over i gryden 
Tilsæt gulerod, selleri, hk. tomat, tomatkonc og lidt vand
 
Tilsæt salt, peber, paprika, karry, chilli, farin og rosmarin
 
Lad retten småkoge under låg 1 time
 
Tilsæt oregano og basilikum(gerne friske krydderurter) lad igen koge 15 min 
Er sovsen for tynd, så rør lidt mel sammen med lidt olie  og rør i 
Sovsen skal koges op efter melet er kommet i 
Kog pasta til

Tips: lav en ekstra portion,som er god til lasagne. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar