8 dl tykmælk
2 1/2 dl flydende margarine
600 g sukker
510 g hvedemel
110 g kakaopulver
22 g natron
20 g vanillesukker
Pynt:
Ca 70 g hasselnøddeflager
Ca 70 g perlesukker
Forvarm ovnen ved 165°
Rør alle de tørre dele sammen
Rør tykmælk i
Tilsæt margarinen i en tynd stråle
Hæld dejen i en smurt bradepande (ca 25x30cm) eller læg bagepapir i formen
Drys med hasselnøddeflager og perlesukker
Bag kagen midt i ovnen ved 165° i ca 60 min
Tips: Undlad at komme hasselnødder og perlesukker på kagen. Kom istedet kakaoglasur på den bagte afkølede kage
Kakaoglasur:
100 g flormelis, 1 spsk kakao, ca 1-2 spsk meget varmt vand
Flormelis og kakao røres sammen med vand, til glasuren er blank
Glasuren fordeles over kagen
2 1/2 dl flydende margarine
600 g sukker
510 g hvedemel
110 g kakaopulver
22 g natron
20 g vanillesukker
Pynt:
Ca 70 g hasselnøddeflager
Ca 70 g perlesukker
Forvarm ovnen ved 165°
Rør alle de tørre dele sammen
Rør tykmælk i
Tilsæt margarinen i en tynd stråle
Hæld dejen i en smurt bradepande (ca 25x30cm) eller læg bagepapir i formen
Drys med hasselnøddeflager og perlesukker
Bag kagen midt i ovnen ved 165° i ca 60 min
Tips: Undlad at komme hasselnødder og perlesukker på kagen. Kom istedet kakaoglasur på den bagte afkølede kage
Kakaoglasur:
100 g flormelis, 1 spsk kakao, ca 1-2 spsk meget varmt vand
Flormelis og kakao røres sammen med vand, til glasuren er blank
Glasuren fordeles over kagen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar