3-4 personer
250 g hakket oksekød
1 stort løg i tern
1 stor groftrevet gulerod
Ca 150 g fintsnittet hvidkål
1 stor groftrevet persillerod (eller tilsvarende revet selleri)
1 stor kartoffel i små tern
3/4 dl løse ris
ca 50 g spaghetti brækket i mindre stykker
Margarine eller olie
1 oksebouillonterning
4-5 dl vand
1-2 tsk karry
1/2 tsk peber
salt
Oksekød brunes i en gryde, tilsæt karry og steg med et øjeblik
Tilsæt løg, hvidkål, salt og peber, bouillon og vand
Lad retten småkoge ca 15 min under låg
Tilsæt gulerod, persillerod kartofler
Lad igen småkoge 15 min under låg
Tilsæt ris og lad retten koge 15 min
Tilsæt nu spagetti
Kog til spagetti og ris er møre,tilsæt evt mere vand hvis retten bliver for tør
Smag til
Serveres evt med friskhakket persille, man selv kan drysse på
Ingen kommentarer:
Send en kommentar